INGREDIENTAI: 160 gramų moliūgų tyrės
130 gramų avižinių dribsnių
30 gramų moliūgų sėklų
30 gramų graikinių riešutų (smulkintų)
2 šaukštai klevų sirupo
2 šaukštai kokosų aliejaus
0.5 šaukštelio malto cinamono
1/4 šaukštelio malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Permaišome avižinius dribsnius, sėklas, riešutus, prieskonius.
2.
Moliūgų tyre sumaišome su kokosų aliejumi ir klevų sirupu.
3.
Į moliūgų tyrės masę suberiame dribsnių mišinį ir gerai permaišome.
4.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstome masę.
5.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. Kepant, pamaišome 3-5 kartus.
6.
Granolą atvėsiname ir suberiame į hermetinį indelį.