INGREDIENTAI: 500 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų pupelių
400 gramų konservuotų pomidorų
400 mililitrų vandens
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas raudonosios paprikos
2 vienetai aitriosios paprikos
1 šaukštas pomidorų tyrės
2 skiltelės česnako
šiek tiek mocarela sūrio (tarkuoto)
šiek tiek pipirų
šiek tiek maltų kajeno pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek baziliko
šiek tiek prieskonių jautienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Faršą pakepinti su smulkintu svogūnu ir česnaku.
2.
Paprikas ir čili pipirus supjaustyti, sudėti į elektrinį trintuvą, supilti pomidorus savo sultyse ir pakepintą faršą, viską sutrinti. Sutrintą masę supilti į puodą, įpilti vandens ir virti. Pagardinti prieskoniais: čili ir paprastais pipirais, druska, baziliku, jautienos prieskoniais.
3.
Virti nuolat maišant apie 30 minučių. Patiekti galima su česnakine duonyte ir užberiant sūrį.