INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos faršo
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
100 gramų fermentinio sūrio
100 gramų grietinės
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį. Sudėti smulkintą česnaką, suberti druską, pipirus ir viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Įdarui smulkia tarka sutarkuojamas sūris, įdedama grietinės, smulkinto česnako ir krapų ir viską išmaišoma bei pagardinama druska bei pipirais.
3.
Rankomis gnybiame faršo ir kepimo inde, išklotame kepimo popieriumi, formuojame "lizdelius", į jų vidų dedame įdarą.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.