INGREDIENTAI: 400 gramų rūkyto kumpio
4 vienetai kiaušinių (virtų)
200 gramų sūrio
150 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 saujelė graikinių riešutų (smulkintų, nebūtina)
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kumpį, kiaušinius ir sūrį supjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Suberti į dubenį.
2.
Svogūną susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūną ir apkepti kelias minutes iki auksinės spalvos. Palikti atvėsti, tuomet suberti į dubenį su paruoštais ingredientais.
4.
Į dubenį su paruoštais ingredientais suberti riešutus, įberti druskos, pipirų, įdėti majonezo ir gerai permaišyti.