AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 600 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas bulvių
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį raudonėlio
pagal skonį muskato drožlės
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek sviesto (naudojau ghee, kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlį sudėti faršą, smulkia tarka sutarkuoti bulvę ir šiek tiek nusunkus sudėti į mėsą. Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti ir suberti į faršą. Įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir gerai išminkyti.
2.
Didelėj keptuvėj ištirpinti sviestą, suformuoti maltinukus ir kepti iš abiejų pusių, kol gerai apskrus.
3.
Iškepusius maltinukus dėti į puodą, sudėti lauro lapus, užpilti vandeniu, kad iki pusės apsemtų ir partroškinti uždengtame puode kelias minutes. Patiekti galite su bulvių koše.