INGREDIENTAI: 3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį imbiero
1 žiupsnelis maltos ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
700 mililitrų sultinio
Kepimui:
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną supjaustyti kubeliais, morką ir česnaką - smulkiais gabaliukais.
2.
Keptuvėje su aliejumi apkepti svogūną. Sudėti česnaką, morkas. Supilti sultinį ir virti, kol morkos suminkštės. Suberti prieskonius ir patarkuoti imbiero.
3.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
4.
Pateikiant galima pagardinti pagal skonį sėklomis, grietinėle, kepta šonine, skrebučiais.