INGREDIENTAI: 5 riekės duonos (su saulėgrąžomis)
6 griežinėliai ZIGMO šaltai rūkytos pjaustytos lašišos filė
4 šaukštai grietinėlės sūrio
12 vienetų kaparėlių (ar kaparėlių, alyvuogių)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinos žievelės (tarkuotos)
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustykite maždaug 5x5 cm gabaliukais.
2.
Ant duonos gabaliukų užtepkite grietinėlės sūrį.
3.
Lašišos griežinėlius perpjaukite į 2-3 dalis ir išdalinkite ant grietinėlės sūriu apteptų duonos gabaliukų.
4.
Ant kiekvieno sumuštinuko uždėkite po kaparį ir žiupsnelį tarkuotos citrinos žievelės, pagardinkite keliais lašais alyvuogių aliejaus, užberkite pipirų.