INGREDIENTAI: 450 gramų jūros gėrybių (mišinio, apytikriai)
150 gramų wok makaronų (apytikriai, pusės pakelio)
100 gramų cukinijų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 saujos špinatų
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai sojos padažo
1 litras sultinio
pagal skonį malto imbiero
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
Kepimui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną, morką, cukiniją, česnaką.
2.
Ant silpnos ugnies keptuvėje su aliejumi pakepti daržoves, suberti prieskonius. Sudėti jūros gėrybių mišinį ir užpilti apie 1 litrą sultinio. Virti apie 5 min. Baigiant virti, sudėti špinatus.
3.
Atskirame inde išvirti makaronus.
4.
Makaronus padalinti į dubenėlius, įpilti paruoštos jūros gėrybių sriubos. Man labai norėjosi įpilti ir šlakelį kokoso pieno.