INGREDIENTAI: 10 vienetų kiaušinių
250 gramų rūkytos mėsos (kalakutienos, antienos ar vištienos)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius verdame 8-10 min. Atvėsiname užpylę šaltu vandeniu. Atvėsusius kiaušinius nulupame ir perpjauname išilgai pusiau.
2.
Trynius atskiriame nuo baltymų ir dedame atskirai į dubenėlį. Trynius sutriname šakute. Į trynių masę dedame smulkintą svogūną, krapus, išspaustą česnako skiltelę, pipirų, smulkintą rūkytą mėsą.
3.
Dedame majonezo tiek, kad masė nebūtų sausa. Išmaišome ir masę išdaliname į kiaušinių baltymų puseles.
4.
Įdarytų kiaušinių viršų galite papuošti žalumynais ir pabarstyti mėgstamais universaliais prieskoniais. Skanių ir malonių akimirkų!!!