AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai prancūziško batono (paprasto batono arba baltos duonos)
120 gramų virto kumpio (arba virtos dešros)
120 gramų sūrio (tarkuoto)
2 vienetai pomidorų (nedidelių)
1 vienetas kiaušinių (didesnio arba 2 mažų)
2 šaukštai kreminio sūrio
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 šaukštelis garstyčių (neaštrių)
1 pundelis žalumynų (krapų, petražolių, svogūnų laiškų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus, kumpį supjaustyti, žalumynus susmulkinti, sudėti į dubenį, suberti sūrį, įspausti česnako, dėti kreminį sūrį, garstyčias.
2.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti ir supilti į dubenį su paruoštais ingredientais. Išmaišyti.
3.
Batoną perpjauti pusiau, tuomet padalinti į nedidelio dydžio gabaliukus, ant kiekvieno uždėti paruoštos masės. Sumuštinukus sudėti ant kepimo formos.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros iki kol gražiai apkeps.