INGREDIENTAI: 2 vienetai jautienos maltinių (naudojome „Biovela“, 200 g)
2 vienetai mėsainių bandelių (naudojome „Gardėsio“ STREET FOOD bandeles su sezamais)
2 vienetai rūkytos kiaulienos šoninės (plonų juostelių)
2 šaukštai kimchi
Padažui:
2 šaukštai majonezo
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šaukštelis pomidorų padažo
1 šaukštelis dižono garstyčių
0.5 šaukštelio čili pastos (aštrios)
0.5 šaukštelio vorčesterio padažo
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį svogūnų mitelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Papuošimui:
1 saujelė sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mėsos paplotėlius kepkite grilyje arba orkaitėje apie 8 min. (priklausomai nuo to, kaip iškeptą mėsą mėgstate). Pasigaminkite padažą sumaišydami majonezą, pomidorų padažą, garstyčias, čili pastą, vorčesterio padažą, citrinos sultis. Įdėkite po žiupsnelį česnakų ir svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.
2.
Paskrudinkite šoninės juostelės, o tuomet pakepkite mėsainių bandeles, kol apskrus. Ant jų dėliokite šoninės juosteles, kimčius, iškeptą maltinuką ir gausiai apliekite padažu. Puoškite sezamų sėklomis.