INGREDIENTAI: 150 gramų silpnai sūdytos silkių filė
2 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai marinuotų burokėlių
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 pundelis krapų
Užpilui:
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį acto
pagal skonį cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkę supjaustyti nedideliais gabalėliais, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, agurkėlius susmulkinti, burokėlius supjaustyti nedideliais gabalėliais, krapus susmulkinti.
2.
Užpilui į dubenėlį pilti aliejų, vandens, acto, berti cukrų, druską, pipirus ir išmaišyti.
3.
Į dubenį sudėti silkę, svogūnus, agurkus, burokėlius, krapus, supilti užpilą ir permaišyti.