INGREDIENTAI: 800 gramų varškės
300 gramų grietinės
200 gramų cukraus (pagal skonį)
1 stiklinė pieno
150 gramų graikinių riešutų
150 gramų džiovintų abrikosų
1 vienetas obuolių (didelio)
2 šaukštai želatinos (su kaupu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į pieną suberti želatiną ir palikti 20 minučių, kad išbrinktų. Vėliau pašildyti ant garų vonelės, kol želatina ištirps, ir paliki atvėsti.
2.
Į varškę dėti cukrų, grietinę ir išmaišyti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Suberti smulkintus riešutus, abrikosus, obuolį ir viską išmaišyti. Supilti pieną su želatina ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Varškės masę supilti į torto formą, išklotą maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent porai valandų. Puošti pagal savo fantaziją.