AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 360 gramų kvietinių miltų
260 gramų sviesto (kambario temperatūros )
200 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą, cukrų, vanilinį cukrų maišytuvu išplakti iki purios masės, plakti 2-3 min. Įmušti kiaušinį, išmaišyti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska.
3.
Miltų mišinį suberti į sviesto masę. Minkyti tik tiek, kad tešla taptų vientisa. Apie 20 min palaikyti šaldytuve.
4.
Iškočioti 4-5 mm storio lakštą, formele išspausti sausainius. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-9 min.