INGREDIENTAI: 200 gramų spagečių
240 gramų konservuotų pomidorų
120 gramų ožkos pieno sūrio
1 pundelis baziliko
1 pundelis petražolių
1 šaukštas balzamiko kremo
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Spagečių lizdelius išverdame pasūdytame vandenyje. Nukošiame ir dedame į lėkštes.
2.
Sūrį sutrupiname rankomis, apibarstome juo spagečių lizdelius.
3.
Į kiekvieną lizdelį įdedame po mažą pomidorą. Jeigu pomidorai didoki, perpjauname per pusę. Apšlakstome konservuotų pomidorų sultimis ir balzamiko acto kremu.
4.
Pabarstome žaliais bazilikų lapeliais ir petražolėmis. Prieskonines žoleles apšlakstome alyvuogių aliejumi.