INGREDIENTAI: 4 vienetai tortilijų
4 vienetai kiaušinių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės (naudojau plonai pjaustytomis juostelėmis)
1 vienetas agurkų
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
4 šaukštai tepamo varškės sūrelio
4 lapai salotų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Tortilijas ištepame tepamu sūreliu.
2.
Agurką supjausčiau daržovių skustuku juostelėmis.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iškepame kiaušinius iki jums patinkamo kietumo. Paskaniname druska ir pipirais.
4.
Šoninę paskrudiname.
5.
Tortiliją tarsi mintyse pasidaliname į ketvirčius ir gražiai dedame viską iš eilės. Ant tortilijos dedame kiaušinį. Šalia šoninės gabalėlius. Salotų lapelius, agurko juosteles. Paskutinį tortilijos ketvirtį pabarstome sūriu. Įpjauname tortiliją iki vidurio, kad būtų patogu sulankstyti į trikampėlį.
6.
Apkepame sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.