TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Purūs braškiniai maskarponės pyragėliai
Purūs braškiniai maskarponės pyragėliai

Porcijų skaičius: 12

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
180 gramų sausainių
90 gramų sviesto (tirpinto)
Kremui:
500 gramų kreminio sūrio
300 gramų braškių
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus
80 gramų vandens
20 gramų želatinos
Papuošimui:
50 gramų šilauogių

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šį desertą galite ruošti vienoje 26 cm formoje kaip tortą arba porcijuoti į mažus konditerinius žiedus kaip atskirus pyragėlius.

2.
Pagrindui sausainius susmulkinti ir sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę dėti į pasirinkto dydžio formą, suspausti, suformuoti deserto pagrindą.

3.
Kremui maskarponę, kreminį sūrį, grietinėlę plakti kartu iki puraus, standaus kremo.

4.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti 15 min.

5.
Braškes susmulkinti, suberti į puodą kartu su cukrumi ir virti ant vidutinės kaitros apie 10 min. Jei naudosite šaldytas braškes, prieš verdant, atitirpinkite. Nukeltu nuo kaitros. Gerai sutrinti smulkintuvu, sudėti išbrinkusią želatiną ir maišyti, kol ištirps. Palikti atvėsti.

6.
Kai braškių masė šiek tiek atvės, maišant kremą lėtai supilti uogas ir viską gerai permaišyti. Išeis purus braškinis kremas.

7.
Kremą pilti ant sausainių masės, paviršių išlyginti ir palikti bent 4 val šaldytuve sustingti, o geriausia per naktį.

8.
Sustingusį desertą atsargiai išimti iš formos, dekoruoti šilauogėmis ar kitomis mėgstamomis uogomis.




admin · 2023-02-22 15:00 · 293 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt