AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 litras trešnių (be kauliukų)
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų jogurto, natūralaus
100 gramų pūstų kviečių (naudojau su medumi)
50 mililitrų vandens (želatinai ištirpinti)
2 šaukštai agavos sirupo (arba medaus)
3 šaukšteliai želatinos (naudojau tirpią)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių, tuomet ištripinti garų vonelėje.
2.
Kol želatina dar šilta, į ją supilti jogurtą, agavų sirupą, maskarponę ir išplakti. Viskas geriau išsiplaks, jeigu jogurtas ir maskarponė bus ne ką tik iš šaldytuvo, o labiau link kambario temperatūros.
3.
Į kremą sudėti trešnes su visu skysčiu, atsiradusiu išimant kauliukus. Sudėti pūstus kviečius, išmaišyti.
4.
Masę dėti į jūsų pasirinktą formą arba suvynioti į plėvelę, arba sudėti į desertines stiklinaites. Palikti šaldytuve sustingti.
Patarimai:
•
Saldumo kiekį koreguokite pagal savo skonį.
•
Vietoje pūstų kviečių tinka ir pūsti ryžiai.