TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Nekeptas desertas su maskarpone ir trešnėmis sveikiau
Nekepas maskarponės desertas su trešnėmis

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 litras trešnių (be kauliukų)
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų jogurto, natūralaus
100 gramų pūstų kviečių (naudojau su medumi)
50 mililitrų vandens (želatinai ištirpinti)
2 šaukštai agavos sirupo (arba medaus)
3 šaukšteliai želatinos (naudojau tirpią)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių, tuomet ištripinti garų vonelėje.

2.
Kol želatina dar šilta, į ją supilti jogurtą, agavų sirupą, maskarponę ir išplakti. Viskas geriau išsiplaks, jeigu jogurtas ir maskarponė bus ne ką tik iš šaldytuvo, o labiau link kambario temperatūros.

3.
Į kremą sudėti trešnes su visu skysčiu, atsiradusiu išimant kauliukus. Sudėti pūstus kviečius, išmaišyti.

4.
Masę dėti į jūsų pasirinktą formą arba suvynioti į plėvelę, arba sudėti į desertines stiklinaites. Palikti šaldytuve sustingti.


Patarimai:

Saldumo kiekį koreguokite pagal savo skonį.


Vietoje pūstų kviečių tinka ir pūsti ryžiai.




admin · 2023-02-23 00:00 · 280 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt