INGREDIENTAI: 2 vienetai duonelės (poliarinių)
100 gramų vyšninių pomidorų
70 gramų šaltai rūkytos šoninės
2 šaukštai pomidorų padažo
1 saujelė gražgarsčių
2 šlakeliai alyvuogių aliejaus
1 vienetas burrata sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoneles patepame pomidorų padažu. Ant viršaus sudedame gražiai susuktas šoninės juosteles. Užkandį dedame į kepimo skardą.
2.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 – 15 min, kol duonelė ir šoninė gražiai apskrus.
3.
Sūrį suplėšome. Dedame ant duonelės.
4.
Vyšninius pomidorus nuplauname, perpjauname pusiau ir išdėliojame ant užkandžio. Ant viršaus dedame gražgarsčių lapelius. Apšlakstome alyvuogių aliejumi. Skanaujame.