INGREDIENTAI: 6 riekės šviesios forminės duonos
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai marinuotų agurkų
4 griežinėliai saliamio (didelių)
2 lapai iceberg salotų
1 šaukštas majonezo (+šiek tiek aptepimui)
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonos riekeles paskrudinkite duonos skrudintuvu arba sausoje keptuvėje iki kol apskrus.
2.
Kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais, sudėkite į dubenį. Tuomet dėkite majonezą, garstyčias, berkite druskos, juodųjų pipirų, susmulkinkite krapus ir taip pat suberkite į dubenį. Gerai išmaišykite.
3.
Ant duonos riekelės uždėkite kiaušinio masės, paskirstykite per visą plotį. Tuomet vėl dėkite duonos riekelę ir jos viršų lengvai aptepkite majonezu, dėkite salotos lapą, saliamo dešros griežinėlį.
4.
Agurką išilgai perpjaukite į keturias dalis ir uždėkite ant saliamio dešros griežinėlio, tuomet duonos riekelės vieną pusę aptepkite majonezu ir užvožkite ant sumuštinio. Taip pat paruošti ir antrą sumuštinį.
5.
Lengvai prispauskite, perpjaukite ir valgykite.