INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
190 gramų pieno (kambario temperatūros)
150 gramų kvietinių miltų
75 gramai sviesto (tirpinto)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska.
2.
Kitame dubenyje išplakame pieną su kiaušinių tryniais, druska ir sviestu.
3.
Sujungiame dvi mases ir išmaišome.
4.
Atskirai išplakame baltymus ir atsargiai įmaišome juos į tešlą.
5.
Įkaitiname vaflinę, pilame tešlą, uždarome ir iš karto apverčiame. Kepame apie 3 minutes.
6.
Ištraukiame ir padedame ant šono paguldytos stiklinės, kad vaflis išlaikytų formą.
7.
Dedame priedus ir mėgaujamės.