TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Naminiai lavašai keptuvėje
Naminiai lavašai keptuvėje

Porcijų skaičius: 10


INGREDIENTAI:
3.5 stiklinės miltų
250 mililitrų vandens
1 žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į vandenį berti druską, įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.

2.
Tešlą padalinti į 8 - 10 kamuoliukų. Kiekvieną plonai iškočioti. Jei kepsite mažesnėje keptuvėje, dalinkite į daugiau dalių, jei didesnėje - į mažiau. Lavašas turi būti gana plonas.

3.
Lavašus kepti sausoje keptuvėje po 2 - 3 minutes iš abiejų pusių.

4.
Iškeptą lavašą šiek tiek suvilgyti vandeniu, dėti vieną ant kito ir užkloti rankšluostėliu, kad nedžiūtų ir išliktų elastingas.




admin · 2023-03-06 00:00 · 275 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt