INGREDIENTAI: 300 gramų uogų (arba vaisių)
240 gramų želės (mėgstamo skonio, 3 pakelių)
140 gramų želės (grietinėlės skonio, 2 pakelio, naudojau grietinėlės skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paruošti kiekvieno skonio želė atskirai pagal nurodymus ant pakuotes, naudojant mažiau nurodyto vandens kiekio - po 400 ml pakeliui. Palikti šaldytuve sustingti.
2.
Uogas bei vaisius supjaustyti kubeliais.
3.
Į indelius (pas mane bokalai) pilti sluoksnį vaisių želė, dėti vaisius ar uogas. Leisti sustingti.
4.
Ant apstingusio žėlė sluoksnio pilti grietinėlės želė. Leisti sustingti. Ir taip sluoksniuoti. Aš dariau kiekvienos spalvos atskirai.
Patarimai:
•
Vaisius ir uogas rinkausi pagal žėlė spalvas.