INGREDIENTAI: 0.5 galvos kopūstų (šviežio)
1 vienetas obuolių (rūgštaus)
1 vienetas morkų (nuskustos)
6 vienetai ridikėlių
0.5 vieneto poro (nedidelio)
4 vienetai vyšninių pomidorų (geltonųjų)
2 šaukštai majonezo (naudojau su grybais)
3 lapeliai petražolių
pagal skonį himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą, morką ir obuolį sutarkuoti burokine tarka. Porą supjaustyti žiedeliais, 4 ridikėlius kubeliais (likusius palikti papuošimui). Sudėti į dubenį.
2.
Pagardinti majonezu ir druska, išmaišyti.
3.
Pomidorus supjaustyti puselėmis.
4.
Sudėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytais ridikėliais, petražolių lapeliais, pomidoriukų puselėmis.