TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Kopūstų salotos su obuoliais ir ridikėliais
Kopūstų salotos su obuoliais ir ridikėliais

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
0.5 galvos kopūstų (šviežio)
1 vienetas obuolių (rūgštaus)
1 vienetas morkų (nuskustos)
6 vienetai ridikėlių
0.5 vieneto poro (nedidelio)
4 vienetai vyšninių pomidorų (geltonųjų)
2 šaukštai majonezo (naudojau su grybais)
3 lapeliai petražolių
pagal skonį himalajų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą, morką ir obuolį sutarkuoti burokine tarka. Porą supjaustyti žiedeliais, 4 ridikėlius kubeliais (likusius palikti papuošimui). Sudėti į dubenį.

2.
Pagardinti majonezu ir druska, išmaišyti.

3.
Pomidorus supjaustyti puselėmis.

4.
Sudėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytais ridikėliais, petražolių lapeliais, pomidoriukų puselėmis.




admin · 2023-03-09 09:00 · 280 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt