AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas kininių kopūstų
1 vienetas imbiero
3 šaukštai sambal oelek aitriųjų paprikų padažas
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai žuvies padažo
1 šaukštas sojos padažo (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštas cukraus
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite kopūstų lapus. Plaudami juos paminkykite rankomis, kad suminkštėtų. Supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sudėkite kelis supjaustytus imbierų gabaliukus ir sutrinkite česnaką.
3.
Visus ingredientus sumaišykite ir sudėkite į sandarius stiklainius. Stiklainius sudėkite į šaldytuvą bent 30 minučių. (Jei norite stipriai raugintų daržovių, laikykite jas apie 3 paras kambario temperatūroje arba apie 1 savaitę šaldytuve).
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.