INGREDIENTAI: 1 vienetas burokėlių (virto su lupena, didelio)
200 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas bulvių (virtos su lupena, didesnės)
1 vienetas morkų (virtos su lupena, didesnės)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
3 šaukštai veganiško majonezo (pirktinio ar naminio pagal šį receptą)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visas daržoves nulupti. Burokėlius ir morkas atskirai sutarkuoti, o bulves supjaustyti kubeliais.
2.
Pievagrybius nukošti. Mažesnius pievagrybius supjaustyti į 4 dalis, didelius - į 8 dalis. Svogūnus smulkiai sukapoti.
3.
Į gilesnės lėkštės ar indo dugną paskleisti bulves, ant viršaus grybus, ant jų svogūnus, tuomet morkas, ant jų - burokėlius. Aš naudoju stiklinę 18*18 cm formą.
4.
Viršų aptepti veganišku majonezu, palikti valandėlę šaltai pastovėti.