INGREDIENTAI: 500 mililitrų kokosų gėrimo (naudojome "Santa Maria")
6 šaukštai klevų sirupo
60 mililitrų vandens
1 šaukštas želatinos milteliai (naudojome "Santa Maria")
0.5 vieneto apelsinų (žievelės ir sulčių)
pagal poreikį meduolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Užpilkite vandenį ant želatinos ir palikite 10 minučių išbrinkti.
2.
Pakaitinkite kokosų kremą puode kartu su klevų sirupu, bet neužvirkite. Kai jis pradės garuoti, nukelkite nuo ugnies.
3.
Sumaišykite kokosų kremą su želatina, apelsinų sultimis ir žievelėmis. Gautą mišinį išpilstykite į šešias stiklines ir sudėkite jas į šaldytuvą, kad sutirštėtų. Laikykite šaldytuve kol panakota gražiai pagels ir taps puri.
4.
Patiekite su meduolių trupiniais.
Patarimai:
•
ei norite veganiško deserto, kuris būtų be glitimo, želatiną pakeiskite agaru ir naudokite veganiškus meduolius be glitimo, kuriuos galite rasti parduotuvėse.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.