INGREDIENTAI: 500 gramų vištų kepenėlių
300 mililitrų pieno
200 mililitrų grietinėlės
125 mililitrai vandens
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai miltų
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepenėles nuplauname ir užpilame pienu. Palaikome apie 0,5 val (taip dingsta kepenėlių kartumas).
2.
Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose.
3.
Svogūną nulupame, susmulkiname ir pakepiname aliejuje iki gražios auksinės spalvos. Tada sudedame kepenėles ir apkepiname gražiai iš abiejų pusių.
4.
Morką nulupame, sutarkuojame, beriame ant kepenėlių. Užpilame vandeniu ir grietinėle, patroškiname apie 15 min. valgėme su virtomis ir paskui apkeptomis bulvėmis.