INGREDIENTAI: 200 gramų pievagrybių
100 gramų grikių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas poro
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 saujelė žalumynų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grikius išverdame. Daržoves nulupame ir nuplauname. Morką supjaustome griežinėliais, porą ir svogūną pusžiedžiais, pievagrybius riekelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Suberiame pievagrybius. Pakaitiname keletą minučių. Pagardiname druska ir pipirais. Suberiame išvirtus grikius ir smulkintus žalumynus. Gerai išmaišome.