INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėkite sviestą ir ištirpinkite, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską ir gerai išplakite elektriniu plakikliu. Palaipsniui įsijokite miltus ir lengvai išplakite. Tešla turi būti tiršta, vientisa (tokia, kad sunkiai, bet krenta nuo šaukšto).
2.
Vaflinę įkaitinti, patepti aliejumi, dėti paruoštos tešlos ir kepti iki kol gražiai iškeps.
3.
Dar karštus vaflius susukite, nes pravėsę nebesusisuks - trupės. Skanaus!