INGREDIENTAI: Pagrindui:
150 gramų migdolų miltų
75 gramai riešutų sviesto
Kremui:
400 gramų filadelfijos sūrio
100 gramų balto šokolado
Viršui:
75 gramai filadelfijos sūrio
50 gramų šilauogių
1 šaukštas cukraus (ar kito saldiklio)
1 šaukštas citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Migdolų miltus sumaišykite su riešutų sviestu. Paskirstykite žiedo formoje (16 cm), lengvai paspauskite.
2.
Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, sumaišykite su 400 g sūrio iki vientisos masės ir užpilkite ant pagrindo.
3.
Į puodą suberkite šilauoges, cukrų, citrinos sultis ir sutrinkite šakute. Dėkite į priskaistuvį ir kaitinkite ant nedidelės ugnies, maišydami kol uogienė pradeda tirštėti. Paruoštą uogienę pertrinkite per sietelį.
4.
75g sūrio sumaišykite su 1šaukštu paruoštos uogienės ir taip pat užpilkite ant torto ir palikite šaldytuve per naktį. Skanaus!!!