AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 mililitrų grietinės, 30% riebumo
4 vienetai nektarinų
170 gramų cukraus
50 gramų sviesto
6 šaukštai vanilinių ledų
3 šaukšteliai vanilinio cukraus (naudojome Santa Maria)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukrų kaitinkite prikaistuvyje, kol paruduos. Sudėkite sviestą, grietinėlę, vanilę, druską ir toliau kaitinkite, kol ims tirštėti.
2.
Nektarinus supjaustykite ketvirčiais ir kepkite kepsninėje vidutinėje kaitroje, kol suminkštės.
3.
Patiekite su ledais ir karamelės padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.