INGREDIENTAI: 1 litras daržovių sultinio
300 gramų lašišos filė
0.5 vieneto brokolių (nedidelio)
10 vienetų vyšninių pomidorų
100 gramų makaronų
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 pundelis žalumynų
1 skiltelė česnako
1 vienetas lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą supjaustyti nedideliais gabalėliais, pabarstyti druska, pipirais.
2.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną susmulkinti, česnaką sukapoti, pomidorus perpjauti pusiau.
3.
Į keptuvę dėti morkas, svogūnus, česnaką ir pomidorus. Apkepti iki kol suminkštės.
4.
Į puodą pilti sultinį, užvirti. Sudėti morkas, svogūnus, česnaką, pomidorus, lauro lapą, berti makaronus ir virti apie 6 - 7 minutes.
5.
Brokolį supjaustyti žiedynais, lašišą supjaustyti gabalėliais, sudėti į puodą su sriuba ir dar kelias minutes pavirti. Tuomet suberti žalumynus, pilti citrinos sulčių ir jei norisi, pagardinti pipirais, druska. Labai skanu tiekti su grietine.