INGREDIENTAI: 120 gramų pievagrybių (arba apvirtų miško grybų)
4 riekės šviesios forminės duonos
2 vienetai kiaušinių
90 mililitrų pieno
70 gramų sūrio
0.5 vieneto svogūnų (arba 1 skiltelės česnako)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną.
2.
Keptuvėje su 0,5 šaukšto aliejaus pakepinti pievagrybius su svogūnu apie 5 minutes. Pagardinti druska ir pipirais.
3.
Kiaušinius išplakti su pienu.
4.
Ant duonos riekelės dėti pakepintas daržoves, pabarstyti tarkuoto sūrio ir uždėti kitą duonos riekelę an viršaus. Paruoštus sumuštinius pamirkyti prieno plakiny.
5.
Kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.