INGREDIENTAI: 500 gramų sluoksniuotos tešlos (šaldytos)
4 vienetai kiaušinių
300 gramų lašišos
250 mililitrų grietinėlės
150 gramų fermentinio sūrio
150 gramų parmezano sūrio (arba kitokio kietojo sūrio)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepimo formą išklojame tešla. Ant tešlos beriame smulkintą lašišą.
2.
Kitame dubenyje išplakame kiaušinius, pilame grietinėlę ir sutarkuojame sūrį. Viską gerai išmaišome, pagardiname druska ir pipirais. Pilame į kepimo formą.
3.
Sūrio masę išklojame smulkinta lašiša ir šauname į orkaitę.
4.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje 35-40 min., kol gražiai paruduoja.