INGREDIENTAI: 1 kilogramas braškių
300 gramų biskvito
500 gramų grietinės
200 gramų grietinėlės
3 šaukštai želatinos
5 šaukštai cukraus
100 mililitrų vandens (virinto, atvėsinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitą supjaustyti dideliais kubeliais. Sluoksniuoti biskvito gabalėlius ir braškes į formą. Želatiną užmerkti virintame vandenyje ir išbrinkinti. Grietinę, grietinėlę ir cukrų (galima keisti į cukraus pudrą) išplakti mikseriu.
2.
Išbrinkusią želatiną ištirpinti karšto vandens vonelėje ir atvėsinus supilti į išplaktą grietinę. Išmaišius, supilti ant sluoksniuoto biskvito su braškėmis ir vienodai paskirstyti. Dėti į šaldytuvą, kad gerai sustingtų. Skanaus!