INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių
300 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu arba naminio)
300 gramų miltų
240 gramų sviesto
220 gramų cukraus
200 gramų grietinės
50 gramų kakavos (tamsios)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purumo, supilame ištirpintą atvėsintą sviestą, grietinę. Sudedame kakavą, kepimo miltelius, palaipsniui maišant - miltus. Tešla turi būti tirštos grietinės tirštumo.
2.
Tešlą supilame į išteptą riebalais kepimo formą. Ant viršaus išdėliojame nedideliais gabalėliais 'Rududu' ir vos pirštu paspaudžiame į tešlą.
3.
Kepame 190*C temperatūroje apie 50-60 min. Tikriname mediniu pagaliuku. Iškepusį pilnai atvėsinti ir tik tuomet pjaustyti.