INGREDIENTAI: 400 gramų sausainių
200 gramų sviesto
500 gramų varškės
250 gramų grietinės
150 gramų cukraus
3 šaukštai želatinos
9 šaukštai vandens
1 pakelis želės
100 gramų želė saldainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želatiną užpilti vandenių ir išbrinkinti. Sausainius sumalti, sumaišyti su tirpintu sviestu ir sugėti į torto formą. Pastatyti šaltai.
2.
Varškę išsukti su cukrumi ir grietine. Želatiną ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su varškės mase. Masę dėti ant paruošto pagrindo, išdėlioti želė saldainiukus.
3.
Kai ims stingti užpilti iš pakelio paruoštą mėgstamą želė, tik su perpus mažesniu kiekiu vandens. Palikti, kol sustings, šaldytuve. Skanaus!