INGREDIENTAI: 1 vienetas picos tešlos (pagal šį receptą )
300 gramų fermentinio sūrio
150 gramų saliamio
70 mililitrų pomidorų padažo
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Picos tešlą iškočioti iki pusės centimetro storio stačiakampio. Viršų aptepti pomidorų padažu, apiberti prieskoniais pagal skonį, užberti sūrio ir išdėlioti saliamį.
2.
Susukti į standų ritinėlį. Aštriu peiliu supjaustyti maždaug centimetro storio riekeles. Paliekant tarpelius, sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus šiek tiek atvėsinti, kad sutvirtėtų. Patiekti galima ir šiltus ir šaltus.