TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Švediškas varškės apkepas be miltų, džiūvėsėlių ir manų
Švediškas varškės apkepas be miltų, džiūvėsėlių ir manų

Porcijų skaičius: 2


INGREDIENTAI:
450 gramų varškės (birios, sausesnės)
320 gramų grietinėlės, 35% riebumo
4 vienetai kiaušinių
60 gramų maltų migdolų
50 gramų cukraus
šiek tiek sviesto (formai ištepti)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukrų ir kiaušinius plakimo šluotele lengvai išplakite. Suberkite maltus migdolus, supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite.

2.
Sudėkite birią varškę ir gerai išmaišykite. Tešla bus skysta.

3.
Kepimo formeles ištepkite sviestu ir supilkite paruoštą masę. Į vidų galite įdėti uogų ar vaisių.

4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkatintoje orkaitėje apie 50 minučių, kol viršus apskrus ir vidus iškeps.

5.
Valgyti su plakta grietinėle ir braškių uogiene.




admin · 2023-04-06 12:00 · 416 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt