AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų krevečių be kevalo
1 vienetas brokolių
1 vienetas cukinijų (jaunos)
200 gramų tagliatelle makaronų
200 gramų grietinėlės
70 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
1 skiltelė česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis čili dribsnių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išverdame gerai pasūdytame vandenyje iki „al dante“.
2.
Brokolį išskirstome žiedais, cukiniją supjaustome nedideliais gabalėliais, česnaką pasmulkiname.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame smulkintas daržoves ir pakepiname keletą minučių, kol daržovės šiek tiek suminkštės, tačiau dar liks traškios. Sudedame krevetes. Pagardiname druska. Sudedame išvirtus makaronus. Supilame grietinėlę. Pabarstome kietuoju sūriu. Pakaitiname padažą iki virimo. Pagardiname čili dribsniais.