TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Gaivus nekeptas gervuogių tortas su maskapone
Nekeptas gervuogių tortas su maskarpone

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
360 gramų sausainių ("Selga" tipo)
120 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
150 gramų cukraus
1 sauja gervuogių
0.5 vieneto citrinų (reikės sulčių)
15 gramų želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui skirtus sausainius sutrupiname smulkiai iki trupinių, supilame ištirpintą sviestą ir vanilinį cukrų, ir išmaišome. Tortinės dugną ištiesiame sviestiniu popieriumi ir sudedame sausainių masę. Paspaudžiame ir dedame į šaldytuvą, kol ruošiame kremą.

2.
Želatiną užpilame vandeniu (maždaug 3 šaukštais), kad vos vos apsemtų ir išbrinkiname. Ištirpiname želatiną vandens vonelėje ir šiek tiek atvėsiname.

3.
Maskarponę elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis. Supilame želatiną ir dar kartą išplakame.

4.
Pusę masės supilame ant sausainių sluoksnio ir dedame į šaldytuvą šiek tiek sustingti.

5.
Gervuoges nuplauname, nuvarviname ir pertriname per sietelį. Pertrintas uogas supilame į likusią maskarponės masę ir gerai išplakame. Supilame ant torto viršaus ir dedame į šaldytuvą sustingti.




admin · 2023-04-09 03:00 · 278 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt