INGREDIENTAI: Pagrindui:
6 vienetai dešrainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ STREET FOOD)
Įdarui:
2 vienetai kiaulienos dešrelių (naudojau „Biovela“ klasikines be jokio apvalkalo)
2 vienetai dešrelių (kepamųjų virtų, naudojau „Biovela“ su saulėje džiovintais pomidorais)
2 vienetai rūkytų dešrelių (kepamųjų, naudojau „Biovela“ MANGO WASABI)
Viršui:
pagal poreikį raugintų kopūstų
pagal poreikį konservuotų kukurūzų
pagal poreikį svogūnų (keptų)
pagal poreikį svogūnų laiškų
pagal poreikį konservuotų pupelių (pomidorų padaže)
pagal poreikį sūrio (kelių rūšių, tarkuoto)
pagal poreikį šoninė (keptos)
pagal poreikį žalumynų (kalendros ir kitų mėgstamų)
pagal poreikį salotų
pagal poreikį jalapenų
pagal poreikį marinuotų paprikų
pagal poreikį avokadų (pjaustyto)
Padažui:
pagal poreikį pomidorų padažo
pagal poreikį garstyčių
pagal poreikį majonezinio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Visus ingredientus susmulkinkite ir kartu su padažais sudėkite į skirtingus dubenėlius, kad kiekvienas galėtų pasigaminti norimą dešrainį su mėgstamais priedais. Prieš dedant priedus dešreles būtina pakepti keptuvėje arba ant griliaus, taip pat paskrudinti ir bandeles.
2.
Pakvieskite svečius eksperimentuoti ir išbandyti šiuos derinius, kurie puikiai papildys traškios bandelės ir dešrelės skonius:
3.
Pikantiškas dešrainis: pupelės pomidorų padaže, marinuota paprika, fetos sūris ir kalendros.
4.
Tradicinis dešrainis: kepinti svogūnai, rauginti kopūstai, garstyčių ir majonezo padažai, svogūnų laiškai.
5.
Gaivus dešrainis: avokadas, salotų lapai, majonezinis padažas, kalendros, trupintas arba tarkuotas ožkos sūris.
6.
Amerikietiškas dešrainis: šoninė, tarkuotas čederis, pomidorų padažas, garstyčios.
7.
Klasikinis dešrainis: rauginti agurkėliai, pomidorų padažas ir garstyčios, kepti svogūnai.
8.
Aštrus dešrainis: pupelės pomidorų padaže, chalapos paprikos, kukurūzų salotos, čederio sūris.