TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Česnakinis imbierų padažas
Česnakinis imbierų padažas



INGREDIENTAI:
200 gramų imbiero
200 gramų česnako (didesnių)
2 šaukštai vandens
1 šaukštelis citrinos sulčių
0.5 šaukštelio cukraus
1 žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nulupti česnaką, nuplauti imbierą ir nulupti.

2.
Į dubenį dėti imbierą, česnaką, pilti vandenį, citrinų sultis, berti cukrų, druską ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.

3.
Paruoštą padažą sudėti į stiklainį, užsukti dangtelį ir dėti į šaldytuvą, kad atšaltų. Laikyti galima iki 2 savaičių.


Patarimai:

Naudoti galima marinuojant mėsą ar žuvį, dėti į sriubas, troškinius, padažus, kad suteiktumėte kitokio skonio. Naudoti įvairiuose Indijos, Azijos virtuvės patiekaluose.




admin · 2023-05-06 00:00 · 495 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt