INGREDIENTAI: 250 gramų rikotos sūrio
240 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai obuolių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti elektriniu plakikliu ar konditerine šluotele.
2.
Į paruoštą masę pilti pieną, suberti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti iki vientisos masės. Į masę įmaišyti rikotos sūrį.
3.
Obuolių sėklas išpjauti, supjaustyti riekelėmis.
4.
Į įkaitintą keptuvę įpilti porą šaukštų tešlos ir įspausti obuolio riekelę, apkepti iš abiejų pusių.