INGREDIENTAI: 320 gramų tortilijų (1 pakelio)
4 vienetai dešrelių
200 gramų marinuotų pievagrybių
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
100 gramų cukinijų
100 gramų pomidorų (raudonųjų ir geltonųjų)
100 gramų paprikos
100 gramų agurkų
20 gramų tepamo sūrelio
pagal poreikį svogūnų laiškų
pagal poreikį krapų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Daržoves ir žalumynus susmulkinti. Pieniškas dešreles ir pievagrybius taip pat smulkiai supjaustyti.
2.
Daržoves, dešreles ir pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi, pabarstyti druska.
3.
Tortilijos lakštus patepti tepamu sūreliu ir dėti daržovių, pabarstyti tarkuotu sūriu. Perlenkti perpus ir kepti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.