INGREDIENTAI: 1 stiklinė morkų (šviežių, tarkuotų)
1 stiklinė kininių kopūstų (smulkinto)
5 vienetai ridikėlių
1 šaukštas gelsvės (smulkintos)
1 šaukštas svogūnų (smulkinto, naudojau narcizlapio)
1 šaukštas meškinis česnakas (smulkinto)
1 šaukštas moliūgų sėklų
5 vienetai graikinių riešutų
Užpilui:
2 šaukšteliai austrių padažo
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis balzaminio acto
1 šaukštelis garstyčių (švelnių)
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas nuskusti, sutarkuoti stambia tarka. Kininį kopūstą, kitas daržoves, graikinius riešutus susmulkinti.
2.
Paruošti užpilą: sumaišyti medų, balzaminį actą, garstyčias, austrių padažą.
3.
Salotas sudėti į salotinę, užberti pipirų, moliūgų sėklų, užpilti užpilą, išmaišyti. Papuošti gelsvės lapeliais, graikinio riešuto puselėmis, išpjaustytais ridikėliais. Skanaus!