INGREDIENTAI: 2 riekelės duonos (mėgstamos)
100 gramų varškės
50 gramų rūkytos lašišos filė
2 vienetai ridikėlių
1 šaukštas grietinės
1 skiltelė česnako (smulkintos)
2 šakelės krapų
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Paskrudiname duonos riekeles iš abiejų pusių.
2.
Varškę patriname šakute. Įmaišome grietinę, smulkintą česnaką, žiupsnį druskos.
3.
Lašišą supjaustome gabalėliais, ridikėlius griežinėliais.
4.
Varškės masę tepame ant duonos skrebučių. Ant viršaus dėliojame lašišos gabalėlius, griežinėliais pjaustytą ridikėlį. Puošiame krapo šakelėmis.