INGREDIENTAI: 4 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
150 gramų kreminės varškės
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, įpilti vanilės esenciją, sudėti kepimo miltelius ir gerai išplakti elektriniu plakikliu.
2.
Suberti persijotus miltus ir dar kartą gerai išplakti iki vientisos masės. Įmaišyti varškę, nuluptus ir supjaustytus obuolius.
3.
Tešlą gražiai paskirstyti po visą formą, ant viršaus išdėlioti plonas obuolio riekeles ir į viduriuką įdėti nedidelį obuolį.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 - 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, jei nelieka tešlos, vadinasi iškepė. Atvėsusį pyragą pabarstyti cukraus pudra.