INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių
2 vienetai silkių filė
1 vienetas agurkų (šviežiai raugtas)
4 vienetai putpelės kiaušinių
2 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir kiaušinius išverdame.
2.
Silkių filė supjaustome gabalėliais, agurką griežinėliais, bulves skiltelėmis, putpelių kiaušinius nulupame ir perpjauname pusiau.
3.
Į majonezą suberiame smulkintus krapus ir laiškinius česnakus.
4.
Į lėkštę dedame paskaninto žolelėmis majonezo. Ant viršaus dėliojame silkių, bulvių, kiaušinių, agurko gabalėlius. Skanaujame.